Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger Restaurang Bacchus.
På våning 2 hittar ni vår trevliga lunchrestaurang.
Menyn hittar du här.
Dagens Lunch

Här erbjuds varje vardag 3 lunchrätter samt ett salladsalternativ. Givetvis tillhandahåller vi takeawaymöjligheter.

Varmt välkomna till oss i Folkets Hus Kulturhuset.

Öppettider
Måndag-fredag 11:30-14:00

Sommarkampanj (Gäller augusti ut)
Dagens lunch eller dagens sallad 99 kr.
(Ordinarie pris 126 kr.)


Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tel. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 34

måndag 18/8

Vegetarisk: Vegobiff med kapris och lök, vispad persiljesmör, rårörda lingon och pepparstekt potatis.
-Kalvfärsbiff med kapris och lök, vispad persiljesmör, rårörda lingon och pepparstekt potatis.
-Mios Pad thai med ingefära, vitlök, strimlad vitkål och fläskfilé.
-Veckans sallad: Räkor/ ost och skinka/ rökt anammaröra.

tisdag 19/8

Vegetarisk: Morotsbiffar med bakade rödbetor och husets potatispuré.
-Knaperstekt fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås och rårörda lingon.
-Paprikabrynt kummelfilé med skagensås servers med ljummen bulgursallad.
-Veckans sallad: Räkor/ ost och skinka/ rökt anammaröra.

onsdag 20/8

Vegetarisk: Vego Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon och husets potatispuré.
-Smörstekt laxfjärril med musselsky och juliennegrönsaker. Serveras med potatis och palsternackspuré.
-Husets fläsklägg och hemlagad rotmos samt stark senap
-Veckans sallad: Räkor/ ost och skinka/ rökt anammaröra.

torsdag 21/8

Vegetarisk: Färsk timjanbakade rotsaker serveras med fetaostkräm, oumph smaksatt med vitlök.
-Husets ärtsoppa med pannkaksbuffé, sylt och vispad grädde.
-Grillad kycklingfilé med choronsås, bakade rotfrukter och klyftpotatis smaksatt med gräslök.
-Veckans sallad: Räkor/ ost och skinka/ rökt anammaröra.

fredag 22/8

Vegetarisk: Veronikas goa paj med spenat, västerbottenost och soltorkade tomater.
-Spansk paella med kyckling och räkor samt picklad rödkål.
-Nattbakad högrev med mustig sås på kastanjechampinjon ångad broccoli och klyftpotatis
-Chokladkaka med vispad grädde.
-Veckans sallad: Räkor/ ost och skinka/ rökt anammaröra.

Matsedel vecka 35

måndag 25/8

Vegetarisk: Ostgratinerad falukorv med lök, tomat och husets potatismos.
-Ostgratinerad falukorv med lök, tomat och husets potatismos.
-Parmabakad kycklingfilé med paprika och basilikasås, syltad sparris och råstekt potatis.
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.

tisdag 26/8

Vegetarisk: Tagliatelle serveras med krämig portabellosvampsås, rostade kikärtor och zucchini.
-Knaperstekt fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås och rårörda lingon.
-Rimmad kokt torskfilé med brynt smör, gröna ärtor, pepparrot och potatispuré
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.

onsdag 27/8

Vegetarisk: Quinoabiff med fänkålpotatis, grön ärtpuré, löksky och citron.
-Kreolsk kycklinggryta med kabanosskorv. Serveras med lök och paprikaris.
-Långbakad biff bourgogne med rökt sidfläsk, syltlök, champinjoner och potatispuré.
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.

torsdag 28/8

Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor serveras med vispad grädde och sylt.
-Klassisk köttsoppa med pannkaksbuffé, sylt och grädde.
-Dagens fångst, stekt med bakad fänkål, tomat och dillsås samt pocherad råris.
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.

fredag 29/8

Vegetarisk: Vegobiff med persiljesmör samt sesam och lök bakad potatis.
- Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon och husets potatispuré.
-Fusilli med heta räkor, serveras med chili, paprika, purjolök och grana padano.
-Vaniljglass med husets chokladsås.
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.