Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger Restaurang Bacchus.
På våning 2 hittar ni vår trevliga lunchrestaurang.
Menyn hittar du här.

Här erbjuds varje vardag 3 lunchrätter samt ett salladsalternativ. Givetvis tillhandahåller vi takeawaymöjligheter.

Varmt välkomna till oss i Folkets Hus Kulturhuset.

Öppettider
Måndag-fredag 11:30-14:00

Priser
Dagens lunch 126:-
Veckans sallad 99:-

Seniorerbjudande
Måndag-fredag 12:45-14:00
Dagens Lunch 114:-


Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tel. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 50

måndag 8/12

- Tagliatelle med sauté på tofu smaksatt med ädelost.
- Pannbiff med stekt lök, skysås och potatispuré
- Chiligratinerad kycklingfilé med syrlig sås örter och ugnskokt salladslök samt jasminris.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.

tisdag 9/12

- Linsbiff med rotfruktspuré, rostad paprikasås och dillpotatis.
- Knaperstekt fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås och rårörda lingon.
- Rosépepparbakad laxfilé, rotfruktspuré, rostad paprikasås och kokt potatis.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.

onsdag 10/12

- Ärt biff med tomat och äpple sky samt ugnsbakad potatis.
- Rosepepparbakad fläskkarré med grädsås samt ugnsbakad potatis.
- Stekt fiskfilé med bakad morot, skagensås samt dillslungad potatis.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.

torsdag 11/12

- Vego pannbiff med glaserad lök, lingon och skysås.
- Husets ärtsoppa med pannkaksbuffé, sylt och vispad grädde.
- Bakad fiskfilé med babyspenat, tomat, lök och fetaostkräm samt kokt potatis.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.

fredag 12/12

- Bakad zucchini med västerbottenost, surkål och rostad potatis.
- Mios schnitzel med skysås, stekt potatis, gröna ärtor samt citron och kaprissmör.
- Krämig pasta med oxfilé, mild grönpeppar och dijonsenap.
-Chokladmousse med kakkross.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.