Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger Restaurang Bacchus.
På våning 2 hittar ni vår trevliga lunchrestaurang.
Menyn hittar du här.

Här erbjuds varje vardag 3 lunchrätter samt ett salladsalternativ. Givetvis tillhandahåller vi takeawaymöjligheter.

Varmt välkomna till oss i Folkets Hus Kulturhuset.

Öppettider
Måndag-fredag 11:30-14:00

Priser
Dagens lunch 126:-
Veckans sallad 99:-

Seniorerbjudande
Måndag-fredag 12:45-14:00
Dagens Lunch 114:-


Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tel. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 45

torsdag 6/11

- Gulaschsoppa med pannkaksbuffé, sylt och vispad grädde.
- Husets ärtsoppa / Gulaschsoppa med pannkaksbuffé, sylt och vispad grädde.
- Ugnsbakad laxfilé serveras med basilika och dillsky samt potatis och palsternackspuré.
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.

fredag 7/11

- Husets vegoburgare med glaserade rödlök, dressing och pommes.
- Husets hamburgare med glaserade rödlök, dressing och pommes.
- Dagens fångst stekt meuniere med Dansk remouladsås, syrad gurka och kokt potatis.
- Vaniljglass med Veronikas kolasås.
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.

Matsedel vecka 46

måndag 10/11

- Ostgratinerad vegokorv med lök, tomat och husets potatismos.
- Ostgratinerad falukorv med lök, tomat och husets potatismos.
- Dansk böff special med skysås, stekt ägg, glaserad lök och kokt potatis.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.

tisdag 11/11

- Stekt vegobiff med kryddsmör, brynt zucchini samt potatis och selleripuré.
- Knaperstekt fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås och rårörda lingon.
- Ugnsbakad torskfilé med kryddsmör, brynt zucchini samt potatis och selleripuré.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.

onsdag 12/11

- Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis.
- Sirapglaserade kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis.
- Brynt rimmad torskrygg med romanescopuré, smörslungad dillpotatis och musselsky.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.

torsdag 13/11

- Italiensk bondsoppa med hembakat bröd.
- Sörens västkustsoppa med aioli och hembakat bröd, pannkakor, sylt och vispad grädde.
- Stekt kycklingbröstfilé med sås på citron, vitlök och färska örter serveras med pilaffris.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.

fredag 14/11

- Lågtempererad oumph med BBQ-sås och pommes frites.
- Nattbakad högrev med mustig sås på kastanjechampinjon ångad broccoli och klyftpotatis
- Pasta Alfredo med svamp och rökt sidfläsk.
- Chokladkaka med vispad grädde.
-Veckans sallad: Oliver, fetaost, rödlök/ grillad kycklingfilé/ parmaskinka.