Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus. Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. Till den ingår en stor härlig salladsbuffé, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.
Dagens Lunch

Här äter du gott samtidigt som du gör ett bra miljöval. Vi har plats till 400 sittande gäster, är ni fler löser vi det med flera sittningar. Vi kan även ordna med catering om så önskas. Smaklig måltid.

Nyhet!
Ät smart och nyttigt, plocka ihop din egen sallad till lunch!
Få huvudråvaran t.ex. räkor, fetaost eller kyckling. Sedan plockar du sallad från vår generösa buffé.
Gäller ej i kombination med varmrätt!

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.30 – 14.00

  • Dagens lunch 93 kr
  • Hämtlunch 93 kr
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 860 kr

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tfn. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 12

onsdag 20/3

VEGETARISK: Spaghetti bolognaise med riven ost och vitkålssallad
Pannbiff med lök, skysås och kokt potatis
Pocherad fiskfilé med champinjonsås och kokt potatis

torsdag 21/3

VEGETARISK: Krämig sparrissoppa
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Sprödbakad rödspättafilé med remouladsås och citron

fredag 22/3

VEGETARISK: Nudelwok med grönsaker och tofu
Helstekt fläskfilé med rödvinssky, stekt potatis och grönsaker
Västkustsoppa med fänkål och chili
Dessert

Matsedel vecka 13

måndag 25/3

VEGETARISK: Asiatisk gryta med ris
Köttkorv med pepparrotssås och kokt potatis
Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor

tisdag 26/3

VEGETARISK: Tacogratäng med potatis och kebabsås
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Champinjongratinerad fiskfilé med ris

onsdag 27/3

VEGETARISK: Potatisbullar med lingonsylt
Piccata med tomatsås och ris
Smörstekt fiskfilé med krämig kall sås

torsdag 28/3

VEGETARISK: Sparrissoppa med krutonger
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Chiligratinerad fiskfilé med potatis

fredag 29/3

VEGETARISK: Grönsaksfricassé med ris
Kalvstek med äpplesky, grönsaker och kokt potatis
Fiskfricassé med basilika, tomat och vitlök samt ris
Dessert

Matsedel vecka 14

måndag 1/4

VEGETARISK: Omelett med stuvade champinjoner
Isterband med stuvad potatis
Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor

tisdag 2/4

VEGETARISK: Bourgognegryta med ris
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Ugnsbakad fiskfilé med kokos och limetäcke samt vittvinssky

onsdag 3/4

VEGETARISK: Kikärtsbiff med matvete och rödkålssallad
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Stekt rödspättafilé med dansk remouladsås

torsdag 4/4

VEGETARISK: Spenatsoppa med ägghalva
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Mandelfisk med dillsky och citron

fredag 5/4

VEGETARISK: Indisk currygryta
Fläsknoisette med husets bearnaisesås, stekt potatis och grönsaker
Sörens fisksoppa med palsternacka och vitlök
Dessert