Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus.
Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. I lunchen ingår sallad, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.

Hos oss kan du ringa och beställa dagens lunch för upphämtning!
Ring oss på Tel. 0520 - 422508 och beställ lunchen, kom förbi och hämta upp den förberedda lunchlådan!
Menyn hittar du här.
Dagens Lunch

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.30 – 14.00
I lunchen ingår sallad, lättöl/måltidsdryck, smör & bröd, kaffe & kaka.

Aktuella lunchpriser:

  • Dagens lunch 118 kr.
  • Hämtlunch 118 kr.
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 1080 kr.
  • Seniorlunch 65+ (kl. 13.00 – 14.00) 105 kr.

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tel. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 10

måndag 4/3

Vegetarisk: Biff a la Lindström med gräddsås och brynt potatis
Biff a la Lindström med gräddsås och brynt potatis
Krispig kycklinglårfilé med chilimajonnäs, tomatsallad och ris

tisdag 5/3

Vegetarisk: Champinjongratinerad zucchini med rostade kikärtor
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och bruna bönor
Champinjongratinerad fiskfilé med matvetesallad

onsdag 6/3

Vegetarisk: Kålpudding med skysås och rårörda lingon
Sirapsbakad kålpudding med skysås, picklad rödlök och rårörda lingon
Brynt sejfilé med remouladsås, citron och kokt potatis

torsdag 7/3

Vegetarisk: Krämig spenatsoppa med ägghalvor
Gulaschsoppa/ärtsoppa med pannkakor sylt och vispad grädde
Fiskfilé med mandeltäcke, skirat smör, gröna ärtor och citron

fredag 8/3

Vegetarisk: Asiatisk nudel wok med tofu och cashewnötter
Fläsk noisette med rosépepparsås och pommes frites
Asiatisk nudel wok med kyckling och cashewnötter
Bär kräm med vaniljgrädde

Matsedel vecka 11

måndag 11/3

Vegetarisk: Rotfruktsgryta med bönor och potatispuré
Wienerkorv med potatispuré, räkmajonnäs och rostad lök
Husets pannbiff med svampsås och stekt potatis

tisdag 12/3

Vegetarisk: Grönsakslåda med tofu och grana padana
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och bruna bönor
Pocherad torsk med hummerhollandaise och potatispuré

onsdag 13/3

Vegetarisk: Timjanstekt quornfilé med rödvinssky och klyftpotatis
Timjanstekt kycklingfilé med klyftpotatis, rödvinssky och dragon crème
Havets wallenbergare med skagenröra och kokt potatis

torsdag 14/3

Vegetarisk: Krämig soppa på rotfrukter och hembakat ostbröd
Gulaschsoppa/ärtsoppa med pannkakor, jordgubbssylt och grädde
Gratinerad fiskfilé med färsk tomat, basilika och jasminris

fredag 15/3

Vegetarisk: Anammagryta med rödvin, champinjoner och poatispuré
Långbakad högrevsauté med rödvin, champinjoner och potatispuré
Krämig tagliatelle med färskrökt lax och spenat
Chokladrutor med kokos och kaffe