Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus. Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. I lunchen ingår sallad, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.

Tillsvidare serverar vi dagens lunch som tallriksservering.

Hos oss kan du ringa och beställa dagens lunch för upphämtning!

Ring oss på Tel. 0520 - 422508 och beställ lunchen, kom förbi och hämta upp den förberedda lunchlådan!

Menyn hittar du här.
Dagens Lunch

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.30 – 14.00

  • Dagens lunch 95 kr
  • Hämtlunch 95 kr
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 860 kr

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tfn. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 44

måndag 26/10

VEGETARISK: Kikärtsgryta med äpple och rosmarin
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis

tisdag 27/10

VEGETARISK: Tacogratäng med vitkålssallad
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Fisk med mandel, dillsky och citron

onsdag 28/10

VEGETARISK: Auberginegratäng med mozzarella och tomat
Fläsklägg och rotmos
Stekt fiskfilé med kall kapris och äpple sås och kokt potatis


torsdag 29/10

VEGETARISK: Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Lättrimmad torskfilé med skånsk senapssås

fredag 30/10

VEGETARISK: Quornfilé med apelsin och fänkål
Brynt fläskfilé med bearnaisesås varma grönsaker och stekt potatis
Fiskfricassé med örter, chili och pilaffris
Päron i lag med vispad grädde



Matsedel vecka 45

måndag 2/11

VEGETARISK: Spaghetti och köttfärssås samt riven ost
Husets lasagne al forno
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

tisdag 3/11

VEGETARISK: Wokade grönsaker med tofu, ris och jordnötssås
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Chiligratinerad fiskfilé med crèmefraiche vildris


onsdag 4/11

VEGETARISK: Anammagratäng med broccoli och purjolök
Husets pannbiff med champinjonsås och ugnstekt potatis
Havets Wallenbergare med vittvinssky, ärtor och potatismos

torsdag 5/11

VEGETARISK: Champinjonsoppa med krutonger
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Fiskgratäng med hand skalade räkor och husets potatismos

fredag 6/11

VEGETARISK: Stekt rotselleri med ratatouille
Nattbakad biffbourgogne med rödvin, champinjoner och potatismos
Sörens räk och musselsoppa med aioli
Chokladmousse med vispad grädde