Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus. Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. Till den ingår en stor härlig salladsbuffé, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.
Dagens Lunch

Här äter du gott samtidigt som du gör ett bra miljöval. Vi har plats till 400 sittande gäster, är ni fler löser vi det med flera sittningar. Vi kan även ordna med catering om så önskas. Smaklig måltid.

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.00 – 14.00

  • Dagens lunch 83 Kr
  • Hämtlunch 83 Kr
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 760 kr

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tfn. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 22

måndag 29/5

VEGETARISK: Currygryta med kokosmjölk
Biff bourgogne med champinjoner lök och rödvin
Viltfärsbiff med skogschampinjonsås och stekt potatis

tisdag 30/5

VEGETARISK: Tortellinigratäng
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Fiskfricassé med potatis och fänkålpurée

onsdag 31/5

VEGETARISK: Quornpanna med grönsaker och quinoa
Helstekt fläskkarré med gräddsås och gurka
Pankopanerad fiskfilé med skagenröra och kokt potatis

torsdag 1/6

VEGETARISK: Krämig grönsakssoppa
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Tomatbakad fiskfilé med basilikarisotto

fredag 2/6

VEGETARISK: Grönsaksbiff med tomatsås och pilaffris
Piccata Milanaise med tomatsås och pilaffris
Dessert

Matsedel vecka 23

måndag 5/6

STÄNGT

tisdag 6/6

SVERIGES NATIONALDAG

onsdag 7/6

VEGETARISK: Kål och bönragu med matvetesallad och paprikakräm
Pannbiff med champinjonsås och potatis
Stekt rödspättafilé med dansk remouladsås

torsdag 8/6

VEGETARISK: Kikärtsgryta med zucchini
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Tomat och kaprisbakad fiskfilé med brynt salviasmör

fredag 9/6

VEGETARISK: Gratinerad blomkålslåda med pasta och majssalsa
Helstekt fläskkarré med sesambakade lök och potatis och mangosås
Dessert

Matsedel vecka 24

måndag 12/6

VEGETARISK: Röd currygryta med bönor oliver och ris
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Currykyckling med ris och manogchutney

tisdag 13/6

VEGETARISK: Rödbetsgratäng med rostade solroskärnor
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Pocherad torskfilé med räksky och potatispurée

onsdag 14/6

VEGETARISK: Pastagratäng med fetaost, lök och oliver
Wienerfärslimpa med skysås och potatis
Smörstekt fiskfärsbiff med rökt lax och romsås

torsdag 15/6

VEGETARISK: Spenatsoppa med ägghalva
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Fisk med mandel dillsås och citron

fredag 16/6

VEGETARISK: Fylld paprika med tomatsås och ljummen potatissallad
Köttbuffé med såser och tillbehör
Dessert