Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus. Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. Till den ingår en stor härlig salladsbuffé, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.
Dagens Lunch

Här äter du gott samtidigt som du gör ett bra miljöval. Vi har plats till 400 sittande gäster, är ni fler löser vi det med flera sittningar. Vi kan även ordna med catering om så önskas. Smaklig måltid.

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.00 – 14.00

  • Dagens lunch 83 Kr
  • Hämtlunch 83 Kr
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 760 kr

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tfn. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 8

måndag 20/2

Korv stroganoff med ris
Glaserad fläskkarré med rödvinssky och stekt potatis
VEGETARISK: Korv stroganoff med ris

tisdag 21/2

Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Husets fiskgratäng med räkor och potatismos
VEGETARISK: Morotsbiff med champinjonsås och kokt potatis

onsdag 22/2

Pannbiff med lök, skysås och potatis
Stekt fiskfilé med dansk remouladsås
VEGETARISK: Risotto med curry, spetskål och quornfärs

torsdag 23/2

Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Fisk med mandel, dillsås och citron
VEGETARISK: Spenatsoppa med kokt ägghalva

fredag 24/2

Fläsknoisette med bearnaisesås och ugnsstekt potatis
VEGETARISK: Kikärtsbiff med bearnaisesås och ugnsstekt potatis
Dessert

Matsedel vecka 9

måndag 27/2

Stekt ostkorv med saute på äpple, vitkål, lök och bacon samt potatismos
Köttfärslimpa med bacon, hari cotes verte, gräddsås och potatis
VEGETARISK: Korv med mos och gurkmajonnäs

tisdag 28/2

Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Laxpudding med skirat smör och kokt potatis
VEGETARISK: Kikärtsgryta med chili och babymajs

onsdag 1/3

Flygande Jacob med ris
Havets Wallenbergare med vittvinssky och gröna ärtor
VEGETARISK: Flygande Jacob med quorn

torsdag 2/3

Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Kokt torsk med äggsås och citron
VEGETARISK: Linssoppa med selleri och broccoli

fredag 3/3

STÄNGT
TATOOMÄSSA

Matsedel vecka 10

måndag 6/3

Isterband med purjolökstuvad potatis
Kalvgryta med dragon och dijonsenap samt ris
VEGETARISK: Pasta med krämig svampsås

tisdag 7/3

Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Fiskgratäng med champinjoner och cheddarmos
VEGETARISK: Tacogryta med quorn och potatis

onsdag 8/3

Fläsklägg och rotmos
Stekt rödspättafilé med remouladsås och potatis
VEGETARISK: Rotsaksgratäng

torsdag 9/3

Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Bohusgryta med fänkål och räkor
VEGETARISK: Löksoppa med vitkål och morötter

fredag 10/3

Honungsgriljerad nötbringa med skysås och timjanpotatis
VEGETARISK: Zucchinibiff med vitlöksdressing
Dessert