Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus. Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. Till den ingår en stor härlig salladsbuffé, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.
Dagens Lunch

Här äter du gott samtidigt som du gör ett bra miljöval. Vi har plats till 400 sittande gäster, är ni fler löser vi det med flera sittningar. Vi kan även ordna med catering om så önskas. Smaklig måltid.

Ät smart och nyttigt, plocka ihop din egen sallad till lunch!
Få huvudråvaran t.ex. räkor, fetaost eller kyckling. Sedan plockar du sallad från vår generösa buffé.
Gäller ej i kombination med varmrätt!

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.30 – 14.00

  • Dagens lunch 95 kr
  • Hämtlunch 95 kr
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 860 kr

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tfn. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 4

måndag 20/1

VEGETARISK: Grönsaksbiff med zatziki
Kycklingkllubba med gräddsås och gelé
Isterband med purjolöksstuvad potatis

tisdag 21/1

VEGETARISK: Grönsaksgratäng med potatis och vitlök
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Pocherad torskfilé med äggsås

onsdag 22/1

VEGETARISK: Falafel med tomatsås och ris
Fläsklägg och rotmos
Stekt fiskfilé med tartarsås och citron

torsdag 23/1

VEGETARISK: Ärtsoppa/Löksoppa med vitlöksbröd
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Skaldjursgratinerad fiskfilé med husets potatismos

fredag 24/1

VEGETARISK: Quorngryta med färskost och örter
Långkokt högrev med rödvin, lök och peppar
Smörstekt fiskfilé med kapris och äpple
Bärkräm och vispad grädde

Matsedel vecka 5

måndag 27/1

VEGETARISK: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis

tisdag 28/1

VEGETARISK: Rotsaksgryta med kikärtor och pilaffris
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Bohusgryta med dill och fänkål samt basmatiris

onsdag 29/1

VEGETARISK: Vegetarisk stroganoff med champinjoner och ris
Biff stroganoff med champinjoner, lök och ris
Krämig fiskgratäng med husets potatismos

torsdag 30/1

VEGETARISK: Tomatsoppa med sting och crème fraiche
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Mandelfisk med skirat smör och dill

torsdag 30/1

VEGETARISK: Potatis och purjolökssoppa
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Chiligratinerad fiskfilé med jasminris

fredag 31/1

VEGETARISK: Husets kikärtsbiffar med brynt selleri och halloumi
Schnitzel med skysås, ärtor och stekt potatis
Fisksoppa med musslor och vitlök
Persikohalvor med grädde

Matsedel vecka 6

måndag 3/2

VEGETARISK: Spaghetti Bolognaise med riven ost
Spaghetti Bolognaise med riven ost
Brynt kycklingfilé med currysås och ris

tisdag 4/2

VEGETARISK: Blomkålsgratäng med ost och purjolök
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Lättrimmad torskfilé med skånsk senapssås

onsdag 5/2

VEGETARISK: Currygryta med quorn samt ris
Kålpudding med skysås, rårörda lingon och potatis
Stekt fiskfilé med räkmajonnäs

fredag 7/2

VEGETARISK: Champinjongratinerad zucchini med kikärtor
Slottsstek med gräddsås, pressgurka och potatis
Stekt rödspättafilé med remouladsås
Äpplekaka med vaniljgrädde