Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus. Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. Till den ingår en stor härlig salladsbuffé, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.
Dagens Lunch

Här äter du gott samtidigt som du gör ett bra miljöval. Vi har plats till 400 sittande gäster, är ni fler löser vi det med flera sittningar. Vi kan även ordna med catering om så önskas. Smaklig måltid.

Nyhet!
Ät smart och nyttigt, plocka ihop din egen sallad till lunch!
Få huvudråvaran t.ex. räkor, fetaost eller kyckling. Sedan plockar du sallad från vår generösa buffé.
Gäller ej i kombination med varmrätt!

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.30 – 14.00

  • Dagens lunch 93 kr
  • Hämtlunch 93 kr
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 860 kr

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tfn. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 38

fredag 20/9

VEGETARISK: Kikärtsgryta med grönsaker och sötpotatisp
Flygande Jacob med bacon, banan och chili samt ris
Spenat och ost gratinerad torskfilé med kokt potatis
Vaniljglass med kolasås

Matsedel vecka 39

måndag 23/9

VEGETARISK: Kikärtsbiff med matvetesallad och fetaostkräm med basilika
Pasta med krämig biffgryta samt syltad paprika
Pannbiff med stekt lök och skysås serveras med potatis

tisdag 24/9

VEGETARISK: Lins och spenatgryta med kokosgrädde, blomkål och ris
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Gratinerad flundrafilé med räkor och sparris

onsdag 25/9

VEGETARISK: Quornwok med champinjoner och zucchini
Kalvfärslimpa med champinjonsky och bakade rotfrukter
Stekt torskfilé med skagenröra och dillpotatis

torsdag 26/9

VEGETARISK: Svampsoppa med krutonger
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Kokosbakad fiskfilé med lime och purjolök

fredag 27/9

VEGETARISK: Haloumibiff med tzatziki och tomatsalsa
Bräserad gödkalvtritip med syltad lökkompott och kokt potatis
Sörens fiskfricassé med rotfrukter och mat vete
Äppelkaka med vaniljsås

Matsedel vecka 40

måndag 30/9

VEGETARISK: Kreolsk gryta serveras med ris
Kreolsk kyckling serveras med ris och örter
Gratinerad falukorv med husets potatismos

tisdag 1/10

VEGETARISK: Vegetarisk stroganoff med ris
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Sprödbakad torskfilé med pestokräm och potatis

onsdag 2/10

VEGETARISK: Pastalåda med soltorkade tomater, bönkräm och cheddarost
Fläskfilégryta med portobellosvamp, dijonsenap och kokt potatis
Smörstekt torskfilé med tartarsås, kokt potatis

torsdag 3/10

VEGETARISK: Potatis och purjolöksoppa
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Ugnsbakad kolja med pepparrot, gräslök, brynt smör & potatispuré

fredag 4/10

VEGETARISK: Anammabiff med stekt potatis och pepparsås
Bratwurst med surkål, kokt potatis och senap
Pasta med heta räkor och aioli
Chokladkaka med vispad grädde