Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus.
Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. I lunchen ingår sallad, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.

Hos oss kan du ringa och beställa dagens lunch för upphämtning!
Ring oss på Tel. 0520 - 422508 och beställ lunchen, kom förbi och hämta upp den förberedda lunchlådan!
Menyn hittar du här.
Dagens Lunch

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.30 – 14.00

Aktuella lunchpriser:

  • Dagens lunch 109 kr
  • Hämtlunch 109 kr
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 1000 kr
  • Seniorlunch 65+ (kl. 13.00 – 14.00) 96 kr

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tel. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 33

måndag 15/8

STÄNGT

tisdag 16/8

VEGETARISK: Vegolasagne med krämig bechamélsås
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Parmesangratinerad fiskfilé med potatismos och citron

onsdag 17/8

VEGETARISK: Currygryta med anamma och ris
Pannbiff med champinjonsås och ugnstekt potatis
Stekt makrillfilé med stuvad spenat och kokt potatis

torsdag 18/8

VEGETARISK: Krämig grönkålssoppa med potatis
Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkakor och vispad grädde
Fiskgratäng med skaldjurssås och kokt potatis

fredag 19/8

VEGETARISK: Vegobullar med gräddsås och lingonsylt
Pepparstekt fläskfilé med gorgonzolasås och stekt färskpotatis
Frasigt gratinerad fiskfilé med vittvinssky
Persika med vispad grädde

Matsedel vecka 34

måndag 22/8

VEGETARISK: Vegopudding med gräddsås och kokt potatis
Kålpudding med gräddsås och kokt potatis
Husets lasagne al forno med bechamelsås

tisdag 23/8

VEGETARISK: Mungbönsbiffar med kall yoghurtsås
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Mandelfisk med skirat smör och färskpotatis

onsdag 24/8

VEGETARISK: Grönsaksbiff med vegetarisk romsås
Glaserad kotlettrad med skysås och stekt potatis
Stekt fiskfilé med kall romsås

torsdag 25/8

VEGETARISK: Svampsoppa med krutonger
Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkakor och vispad grädde
Fiskfricassé med tomat och dillsås

fredag 26/8

VEGETARISK: Broccoligratäng med ädelost
Nattstekt kalvstek med gräddsås, gelé och kokt potatis
Champinjongratinerad flundrafilé med kokt potatis
Vaniljpannacotta med marinerade bär