Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger vår Restaurang Bacchus. Här kan du äta en god lunch alla vardagar i veckan. I lunchen ingår sallad, lättöl/måltidsdryck, smör, bröd och kaffe och kaka.

Tillsvidare serverar vi dagens lunch som tallriksservering.

Hos oss kan du ringa och beställa dagens lunch för upphämtning!

Ring oss på Tel. 0520 - 422508 och beställ lunchen, kom förbi och hämta upp den förberedda lunchlådan!

Menyn hittar du här.
Dagens Lunch

Lunch serveras varje vardag mellan Kl. 11.30 – 14.00

  • Dagens lunch 95 kr
  • Hämtlunch 95 kr
  • Lunchkort laddat med 10 Dagens lunch 860 kr

Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tfn. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 23

måndag 1/6

VEGETARISK: Wallenbergare med ärtor och potatismos
Husets wallenbergare med ärtor och potatismos
Kålpudding med gräddsås, färskpotatis och lingonsylt

tisdag 2/6

VEGETARISK: Cheddargratinerad zucchini med färsk sparris
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Räkgratinerad flundrafilé med potatismos

onsdag 3/6

VEGETARISK: Blomkål och broccoligratäng
Fläsknoisette med dijon sås och stekt färskpotatis
Smörstekt torskfilé med kall romsås och citron

torsdag 4/6

VEGETARISK: Ärtsoppa med pannkakor sylt och grädde
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Laxpudding med dillsmör

fredag 5/6

VEGETARISK: Grönsaksbiff med grönsaker och tomat concassé
Kalvstek med pressgurka, gräddsås och färskpotatis
Tagliatelle med krämig skaldjurssås
Chokladpudding med vispad grädde

Matsedel vecka 24

måndag 8/6

VEGETARISK: Böngryta med zucchini och ris
Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos
Isterband med purjolökstuvad färskpotatis

tisdag 9/6

VEGETARISK: Nudel wok med quorn och vitlökssås
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor och löksås
Sprödbakad fiskfilé med remouladsås och färskpotatis

onsdag 10/6

VEGETARISK: Grillad haloumi med varm bulgursallad
Pannbiff med champinjonsky och ugnstekt potatis
Stekt fiskfilé med krämig äpple och kapris sås

torsdag 11/6

VEGETARISK: Ängamat med vårens grönsaker
Ärtsoppa med pannkakor och vispad grädde
Skaldjursgratinerad fiskfilé med husets potatismos

fredag 12/6

VEGETARISK: Morotsbiff med lök och tomatsky
Schnitzel med skysås, ärtor och stekt potatis
Fiskfricassé med tomat, fetaost och rödlök
Chokladkaka med vispad grädde