Konsert

Dark Funeral

28 oktober, KL 20:00, Entré: 380 KR
Dark Funeral åker på Sverigeturné! År 1993 klev Dark Funeral upp på black-metaltronen och där har Lord Ahriman och hans manskap suttit säkert sedan dess.

Med fler än en miljon följare på Facebook, hundratusentals sålda skivor, en P3 guld-vinst år 2016 och utsålda turnéer världen över, är Dark Funeral ett av de största banden i sin genre. Senaste plattan ”We Are the Apocalypse” släpptes år 2022 och fick ett fantastiskt bemötande av både press och media tillika lyssnare. Sommaren därpå spenderades på festivalscener runtom i världen och under hösten och våren 2023 har bandet turnerat intensivt i Nordamerika och Europa.

Nu är det hög tid för den svenska publiken att få sin dos av Dark Funeral, den 13 juli spelade bandet på Gefle Metal Festival. I höst rullar turnén vidare med stopp i Luleå, Stockholm, Uppsala, Trollhättan, Örebro och Helsingborg.

Arrangör
Folkets Hus Kulturhuset

​Längd
Cirka 4 timmar

​Tider
19:00 Insläpp
20:00 Förband
22:00 Dark Funeral (cirkatid)
00:00 sluttid

Åldersgräns
18 år

​Tillgänglighetsanpassade platser
Om behov finns att sitta på en tillgänglighetsanpassad plats kan ni efter köp maila till info@trollhattan.fh.se eller boka biljetter via vår biljettkassa.

Garderob
På detta evenemang tillkommer en obligatorisk garderobsavgift.

Rabatter
Till detta evenemang säljs rabatterade biljetter. De kan endast köpas i vår biljettkassa och gäller för dig som är:

  • Medlem i personalföreningen Rabatten Trollhättans Stad 280 kr.
  • Medlem i Landstingets personalklubb Nordvästra Götaland 330 kr.
  • Medlem i Personalklubben Högskolan Väst 330 kr.