Konsert

David Carbe Kvartett

18 mars, KL 16:00, Entré: 250 KR
David Carbe Kvartett kommer för första gången till Trollhättan!
Pianisten och underhållaren David Carbe tar med sig sin kvartett och kommer till Hebeteatern för en konsert fylld med härligt varierad musik – från Gärdestad och Elton John till boogie woogie och rock’n roll!
David Carbe Kvartett

Kvartetten har gjort många välbesökta och mycket uppskattade konserter i städer som Kungsbacka, Kungälv, Alingsås, Uddevalla m.f och har även vid flertalet tillfällen gjort inhopp som husband i BingoLotto.

David Carbe är en 24-årig pianist, sångare och underhållare från Kungälv. Trots sin ringa ålder har han hunnit med en hel del. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock sommaren 2016, TV-kapellmästare i BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

Speciellt inbjuden gäst under konserten är Trollhättans egen Lars-Eric Frendberg.

Varmt välkommen på en högklassig konsert fylld med mycket glädje och musik av bl.a. Elvis, Gärdestad, Elton John, Charlie Norman, Chuck Berry och många fler!

Föreställningens längd: Ca. 2 timmar 20 minuter inkl. paus.

Bandet består av:
David Carbe – piano, sång
Johan Walter – gitarr, sång
Jacob Linde – trummor
Simon Johansson – bas