Konsert

Ellinor Brolin & Johan Johansson tolkar Kjell Höglund

12 november, KL 20:00, Entré: 170 KR
Ellinor Brolin har under de senaste åren börjat att etablera sig som artist och har redan hunnit spela på några av Sveriges allra största visscener. Johan Johansson har starka rötter i punken och rockmusiken.

Ellinor Brolin har under de senaste åren börjat att etablera sig som artist och har redan hunnit spela på några av Sveriges allra största visscener. Hon har just spelat in sitt debutalbum som kommer att släpas under 2020. Det kommer helt vikas åt att tolka Kjell Höglunds sångskatt och görs i samarbete med Kjell själv.

Albumet kommer att innehålla både gamla och helt outgivna sånger av Kjell Höglund. Bland de som hjälpt till att sätta musik till Kjells texter hittar vi Peter LeMarc, Staffan Hellstrand och Kajsa Grytt.

Johan Johansson har starka rötter i punken och rockmusiken. Han är känd som musiker/låtskrivare för de flesta som gillar svensk progg- och samhällskritisk musik, men han har också arbetat som producent, författare och mentor för många unga inom musikbranschen.


Köp till vår nya Italieninspirerade buffé för 129 kr

Pastasallad: Pasta, oliver, soltorkat tomat, ruccola, salladsost Caesarsallad: Romansallad, parmesan, kyckling, bacon, schalottenlök, krutonger, caesardressing
Vitello tonnato: Kalvhögrev och tonfiskmajonnäs med kapris Charkuterier
Vitlöksdressing, vinaigrette och Focaccia (hembakat bröd)

Bordsplacering sker endast vid köp av buffé. Övriga sittplatser är först till kvarn.
För frågor, kontakta Folkets Hus Kulturhusets reception på Tel. 0520-422500.