Konsert

Flamingokvintetten – Farewell Tour 2021 – Flyttad!

4 november, KL 19:30, Entré: 480 KR
Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020 och samtidigt som en era närma sig sitt slut. Någonstans har ju vägarna en ända. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

Bästa kund,
Trots Regeringens beslut att många arbetar på att – inom i alla fall en överskådlig framtid – vi skall kunna genomföra och glädjas åt att få göra och gå på konserter igen (inkl publik, artister och personal) har Flamingokvintetten tillsammans med oss på European Concerts beslutat att flytta konserten i Hebeteatern, Trollhättan den 24 april 2021 till nytt datum – torsdagen den 4 november 2021 kl. 19.30.

Tidigare köpt biljett gäller. Vill ni återköpa biljetten/biljetterna skall detta vara gjort innan 15 februari 2021.

-Vi kan inte utsätta vår publik för detta säger Hasse & Dennis i Flamingokvintetten gällande den situationen som är idag. Våra konserter skall vara glädje, trygghet och en upplevelse av det positiva slaget – det kan det ju inte bli innan vi fått bukt med ”corona”. Vi hoppas vår härliga publik ställer upp på oss och finns med på höstens konsert.

Tills dess kan ni lyssna på vår kommande skiva ”En Kväll i Parken” som släpptes på Spotify den 1/1 2021.


Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå. Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyllede 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.

Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2021? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över. Varmt välkomna.

Längd: Cirka 2 timmar och 40 minuter. Inklusive paus.

Åldersgräns: 13 år

Tillgänglighetsanpassade platser: Dessa beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på Tel. 0520 – 422500.


Förbeställ gärna något ur vår goda barmeny och avnjut innan föreställningsstart eller i pausen. Maten beställs i vår reception senast kl. 12.00 på föreställningsdagen.

Meny
Räksmörgås: 129 kr Tapastallrik (finns även som vegetariskt alternativ) 99 kr
Osttallrik med druvor och kex: 99 kr