Konsert

Little Days

11 maj, KL 20:00, Entré: 80 KR
Ta några rejäla nävar melodisk pop ur burkarna märkta Abba, ELO och 10cc, krydda med ett uns Pink Floyd-psykedelia och spetsa anrättningen med en skeppslast unikt musikaliskt uttryck.
Little Days

Det är så Little Days lagar sina mustiga måltider, vilket till fullo manifesteras på skivan ”Pop & Tacos”, som släpps både på vinyl och i alla digitala former under våren.

Jörgen Carlsson fick Trollhättans stads kulturpris 2019 och även om han bott och verkat som musiker i Los Angeles sedan 1991 ligger den gamla hemstaden honom varmt om hjärtat.

Direkt när det stod klart att Carlsson fått priset ville han omsätta det i en resa till Trollhättan för att uppträda och nu är det dags att förverkliga den planen.

Ett hjärtebarn i tillvaron är Little Days, där Jörgens partner Mini Diaz (sång, gitarr och ukulele) utgör den andra halvan.

Featuring
Bernie Barlow (USA) – kör
Bernie är en mycket duktig singer/songwriter och var signad på SBK/EMI Records med hennes band Garden of Joy. Hon har varit på turné med The Moody Blues, Melissa Etheridge, Sarah McLachlan & Bob Seger”. Nu gästar hon Little Days 11 maj i Apollon.

Mats Jenseus – gitarr
Johan Axelsson – keyboard
Magnus Höglund – trummor


Köp till vår nya Italieninspirerade buffé för 129 kr
Pastasallad: Pasta, oliver, soltorkat tomat, ruccola, salladsost
Cesarsallad: Romansallad, parmesan, kyckling, bacon, schalottenlök, krutonger, caesardressing
Vitello tonnato: Kalvhögrev och tonfiskmajonnäs med kapris
Charkuterier
Vitlöksdressing, vinaigrette och Focaccia (hembakat bröd)

Bordsplacering sker endast vid köp av buffé. Övriga sittplatser är först till kvarn.
För frågor, kontakta Folkets Hus Kulturhusets reception på Tel. 0520 – 422500.