Konsert

Musik för liv – Välgörenhetsgala

10 mars, KL 18:30, Entré: 60 KR
Hej, jag heter Valentina Cangeri och har som examensarbete på Ljud o Bildskolan jobbat med att anordna en välgörenhetskonsert som ska samla in pengar till Röda Korset för att rädda liv på utsatta människor i världen.
Musik för liv - Välgörenhetsgala

Indigo

Fyra band kommer att delta. Banden och Folkets Hus Kulturhuset ställer upp gratis.

Indigo
Singer-songwritertrion Indigo är en indie/pop inspirerad grupp. Gruppen består av Julia, Elin och Ellen. Den egenskrivna musiken som framförs med piano, cello och trestämmig sång är unik och lätt att ta till sig. Med influenser såsom Birdy, Tom Odell och First aid kit bildar Indigo ett enkelt och avskalat men ändå känsloladdat sound, med melodier som lätt fastnar i huvudet.

BÅJJJS®
BÅJJJS® är bandet som med stor spelglädje levererar fartfylld och stompvänlig musik med influenser från irländsk och amerikansk folkmusik, på repertoaren finns även några svenska och utländska klassiker såväl som egna alster. Bandet, som har hållit ihop sedan 1990 och spelat på allehanda scener, består av Stefan Hansson (sång, akustisk gitarr), Joakim Wallgren (elgitarr, flöjt, sång) Jouni Isoaho (bas), Bengt-Åke Forsberg (munspel), Reidar Augustsson (trummor, sång) samt Jerry Isoaho (mandolin, dragspel, munspel, sång). Namnet BÅJJJS® med den något udda stavningen är en sammansättning av första bokstaven i respektive bandmedlems förnamn, Bengt-Åke, Joakim, Jouni, Jerry, Stefan samt Reidar som fick bli symbolen för det registrerade varumärket

Astrid Melén
Astrid Melén är en 17-årig artist och låtskrivare från Trollhättan. Hon spelar piano och sjunger i den jazziga vispop-genren, och skriver texter utifrån sig själv och andra. Nu går hon andra året på Rytmus musikergymnasium i Göteborg och satsar vid sidan av skolan helhjärtat på musiken. Förra året stod hon bland annat som en av pristagarna i riksfinalen av Musik Direkt, hade en egen spelning på Göteborgs Kulturkalas och fick gästa Ola Salos konsert på Trollhättans torg. Nu satsar hon på att fortsätta spela och dessutom släppa ny musik i vår!

Little Big Life
Little Big Life är ett nystartat band och består av tre medlemmar, Amanda, Lina och Andreas. De spelar musik i singer/songwriter genren. Detta är bandets debutkonsert och de skall spela covers men även bjuda på egenskriven musik!