Konsert

Rickard Söderberg är gaytenor

1 februari, KL 19:00, Entré: 300 KR
"En kväll där vi kramar nättroll och förändrar världen med sång" Så beskriver Rickard Söderberg själv sin scenshow där han delar med sig av sitt liv och av sig själv.
Rickard Söderberg är gaytenor

Planerad säljstart är tisdag den 01 augusti 2017 klockan 09:00.

En kväll med operasångaren och debattören som gjort sig känd för sina tydliga ställningstagande för HBTQ-personers rättigheter. Föreställningen ackompanjeras av två musiker.

Rickard Söderberg är inte bara sitt alias i sociala medier; Gaytenor. Han är också operasångaren som satt frågan om kärlek och tolerans på samhällskartan. Nu ger han sig ut på sin första Riksteaterturné. Som sig själv. Och som sitt superhjältealias; Gaytenor.

Med sång och samtal lotsar Rickard varsamt publiken genom en ocensurerad kväll. Opera och musikal ligger sked med pop och schlager i publikens öron, och naket berättar han vad som egentligen ligger bakom några av hans mest omtalade debattinlägg. Rickard har med sig två musiker och ett par dussin instrument på scen, och sjunger både eget material, såväl som några av de sånger som gjort honom känd bland den stora publiken.

Scenpass, Medlem i personalföreningen Rabatten Trollhättans Stad, Landstingsanställda = 250 Kr
Ungdom = 150 Kr

Insläpp Kl. 18.00 = Bar och garderob öppnar.