Show

Rock Of 80´s – The Show

20 oktober, KL 22:00, Entré: 395 KR
En helkväll som tar med publiken på en neonsprakande retrotripp till rockens smäktande åttiotal. Efter en fullsatt arenaturné och en magisk vår i Göteborg är Rock of 80´s äntligen i Trollhättan.
Rock Of 80´s - The Show

OBS! SLUTSÅLT!

Bakom rökridåer och lädernitar förvandlas varje scen till ett osande Rock Palace där det bjuds på storheter likt KISS, BON JOVI, JOURNEY, GUNS’N ROSES , VAN HALEN- och ALICE COOPER för att nämna några.

Det kommer spraka av oförglömliga medleyn i form av LIVING ON A PRAYER, FINAL COUNTDOWN, DONT STOP BELIVING, HEAVENS ON FIRE och lugna ballader där kinderna ska gnuggas till MORE THAN WORDS och HEAVEN.

Ett musikaliskt universum fyllt till bredden av spraytouperade pudelhår, fingerlösa skinnvantar, kulörta bandanas, krystade spandexbrallor med nedslitna fransjackor och inte minst fantastisk musik i form av högoktaniga rocklåtar, pampiga ballader och imponerande falsettsång.

På scenen bjuds det på fullt ös från första ton och allt pumpas samman med rockbandet där det bara finns ett läge. Absolut rock-gung.

OBS! Förfest & efterfest i Kulturbaren med Jacobsson & Saxin

Åldergräns: 18 år
Insläpp = Förfest, bar och garderob öppnar.