Teater

Soppteater – Dream a little dream of me

11 november, KL 12:00, Entré: 180 KR
”Dream a Little Dream of Me" är Olivia Stevens musikaliska berättelse om hennes år som artist i New York. Hon delar med sig av iakttagelser, kulturskillnader och möten.

Det blir Italiensk smörsång, smäktande fransk chanson, allsång och en svängom med publiken, och pianisten Bjarne Löwdin sticker till publiken litet skvaller när tillfälle ges. En föreställning som lockar till skratt, gråt och igenkänning.

”Dream a Little Dream of Me” är Olivia Stevens musikaliska berättelse om hennes år som artist i New York. Hon delar med sig av iakttagelser, kulturskillnader och möten. Det blir Italiensk smörsång, smäktande fransk chanson, allsång och en svängom med publiken, och pianisten Bjarne Löwdin sticker till publiken litet skvaller när tillfälle ges. En föreställning som lockar till skratt, gråt och igenkänning.

“Jag var helt uppslukad. När hon sjöng den sista sången rann tårarna nedför kinderna”- Publik Sånger.: Top Hat – Cheek to Cheek – La Vie en Rose –Jag vill ha en Gondol – That’s Amore – That’s Life

En varm och rolig berättelse om ett sökande efter att finna sin plats. Förstärkt av Sinatra, Fred Astaire, Zarah Leander och Piafs mest älskade sånger tar artisterna publiken från en lya i NY via Carnegie Hall för att landa i kärlekens stad Paris. Lekfullt, tänkvärt och himmelskt vackert!

Medverkande: Olivia Stevens och Bjarne Löwdin

I priset ingår entré, soppa, bröd, kaffe och kaka.
Maten serveras från kl. 11.30!

Sluttid: Ca. Kl. 13.00