Teater

Soppteater – Fara och Färde

19 mars, KL 12:00, Entré: 220 KR
Skådespelaren Jerker Fahlström är troligen Sveriges, kanske en av världens mest bereste berättare! Under sina resor runt i världen har Jerker Fahlström samlat på sig ett stort antal historier.

Fara och Färde – Från orienten till ishavet
En berättarföreställning

Nu vill han dela dem med dig! Jerker har som skådespelare mångårig erfarenhet av både scen, film, radio, tv. Mellan film och teateruppdrag har han rest runt i världen med den efterfrågade berättarföreställningen: “Om Gudar, Hjältar och småfolk”.

I sin nya berättarföreställning Fara å Färde tar Jerker er med på en spännande resa från hemstaden Göteborg till Mellan Östern, Kina, Grönland Island Orkney Kanada.

En del är självupplevda historier och andra är historier samlade från platsen han besökt. Berättelserna varvas med humor och allvar: hör honom berätta om sin tid som FN-soldat då han skulle besöka Shejken i Rabbah, och trots att han ensam hamnade i slagsmål med en hel by beduiner blev det ett trevligt slut.

Eller när han regisserade på Nationalteatern i Nuuk, Grönland och pulsande hemåt i den höga kritvita snön i natten och mötte shamanen under stjärnorna.

Kanske får du också höra när han som viking fick uppleva när vännen Navahoindianen Gary stoppade regnet på Färöarna. För varje land där Jerker har en berättelse så finns det också en historia.

Medverkande
Jerker Fahlström

I priset ingår show, soppa, bröd, dryck samt kaffe och kaka.

Vaccinationsbevis/Covidbevis
Till det här evenemanget krävs det att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis/covidbevis ihop med en giltig legitimation.

Tänk på att ha ovanstående framme vid insläpp så går hanteringen snabbare. Kom i god tid.

Arrangör
Trollhättans Riksteaterförening