Stand Up Comedy

Stand-Up med Özz Nûjen -INSTÄLLT!

26 april, KL 19:00, Entré: 395 KR
Välkomna till en exklusiv kväll med Özz Nûjen på scen! Özz Nûjen är en av Sveriges största och mest omtyckta standup-komiker.
Stand-Up med Özz Nújen

Evenemanget är inställt!

Alla som har köpt biljett via internet får tillbaka pengarna automatiskt (exkl. serviceavgift).

De som har köpt via Folkets Hus Kulturhusets reception är sista datum för återköp 29/4-2021  (exkl. serviceavgift).


Hans första soloshow “Dålig stämning” hade premiär 2012, blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året. Därefter skapade stjärnkomikern en ny succéföreställning som fick namnet “Statsminister Özz Nûjen”. Listan är lång på all succé som komikern åstadkommit. Allt från Stockholm live till samarbetet med Måns Möller, där både föreställningen “Sveriges historia” och “Världens historia” blivit enormt uppskattade!

Under de senaste åren har Özz Nûjen belönats med flera priser och utmärkelser. 2012 fick han Eldh-Ekblads fredspris av Svenska freds- och skiljedomsföreningen och 2013 tilldelades han Teaterförbundet Karl Gerhards stipendium. 2014 mottog han Expressens satirpris Ankan och i motiveringen kunde man bland annat läsa ”Özz Nûjen har hjärnan, hjärtat och ryggraden som kännetecknar god satir”.

Föreställningens längd: Cirka 2 timmar inklusive paus.

Åldersgräns: 15 år

Tillgänglighetsanpassade platser: Dessa beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på Tel. 0520 – 422500.