Teater

Svante möter Beppe

19 november, KL 19:00, Entré: 325 KR
Svante Thuresson är en fantastisk artist och under denna kväll lär ingen bli besviken. Beppe Wolgers sångtexter är odödliga klassiker och vi får höra fina utdrag ur hans memoarer som Svante läser ur mellan musikinslagen.

Med sig på scenen har Svante “Claes Crona Trio” och tillsammans ger de oss sina tolkningar av låtar som “Sakta vi går genom stan”, “Vinter i skärgår´n” och “Monicas vals”.

Svante Thuresson är en av Sveriges främsta jazzsångare med en lång karriär bakom sig. Hans repertoar är bred och han har under åren framfört texter och sånger av bland andra Beppe Wolgers, Hasse & Tage, Povel Ramel, Monika Zetterlund och Cornelis Vreeswijk.

Vem är publiken? Människor som älskar jazz, Beppe Wolgers och Svante Thuresson. De som gillar att gå på konserter, musikcaféer eller poesiaftnar.

Medverkande: Svante Thuresson & Claes Crona Trio

Tillgänglighetsanpassade platser: Dessa beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på tel. 0520-422500.

Föreställningens längd: Ca. 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.

Gå 2 och betala för 1
Gäller medlemmar i Trollhättans Jazzförening samt medlem i Konsertföreningen Trollhättan/Vänersborg.


Barmeny
Förbeställ gärna något ur vår goda barmeny och avnjut innan föreställningsstart eller i pausen. Maten beställs i vår reception senast kl. 12:00 på föreställningsdagen (eller senast fredag kl 12:00 om föreställningen är på en helg).

Räksmörgås: 129 kr

Tapastallrik (finns även som vegetariskt alternativ): 99 kr

Osttallrik med druvor och kex: 99 kr

Kvällens erbjudande: Räksmörgås med 1 glas vin/1 San Miguel 40 cl: 184 kr.