Konsert

The Reunion Jam

9 november, KL 21:00, Entré: 180 KR
Jörgen Carlsson – USA, Peter Smith - Island, Kim Fransson - Stockholm, Ulf Högberg - Trollhättan och Johan Axelsson - Alingsås
The Reunion Jam

Jörgen Carlsson – USA
Trollhättesonen Jörgen Carlsson har bott och verkat i USA som musiker sedan 1991 och under åren har hans meritlista byggts på till en i det närmaste osannolik läsning. Sedan 2008 är Carlsson basist i jamband-giganten Gov’t Mule, som så sent som tidigare i år släppte nytt material. Ute på vägarna gästas bandet frekvent av idel prominenta musiker, som exempelvis Derek Trucks, John Scofield och Robben Ford. Efter framträdandet i Kulturbaren väntar för Jörgen Carlssons del bland annat spelningar på anrika Baked Potato i Los Angeles och en Japanturné med Steve Lukather.

Peter Smith – Island
Flyttade till USA ihop med Jörgen 1991. I Sverige har Peter spelat med Janne Schaffer och en ung Peter Simson… I USA The Januaries, Rusty Andersson (Paul McCartney), Jason Falkner och ett par MTV-hitar på 90-talet med bandet Naked. Bor nuvarande på Island där han spelat med bland andra Bubbi Morthens och Sólstafir.

Kim Fransson – Stockholm
Före detta tonårsstjärna i Kims Karusell och Shutlanger Sam, Swedish Chef till hyllad soloartist med låtar som ”3 floors down” och ”Here comes the night”. Skådis i TV-suceen Upp till Kamp. Numera är han frontfigur och låtskrivare i Free Fall ihop med Mattias Bärjed från Soundtracks of Our Lives.

Ulf Högberg – Trollhättan
Gitarrist som spenderat flera omgångar i USA och spelat med många stora artister i Sverige. Syns frekvent ihop med Good News och Svenska Hits på Folkets Hus Kulturhuset. Spelade på Rock ’n Roll Hall of Fame i Cleveland för tidningen Guitar Player.

Johan Axelsson – Alingsås
Johan är en av Sveriges mest rutinerade keyboardister och har spelat med många av Sveriges artistelit. Allt från Europa-turneer till 100-tals pianobars-spelningar. Johan och Jörgen turnerade även ihop med Paulo Mendonca i Europa som förband till Tina Turner och spelade även på Montreaux-festivalen.


Kvällens buffé innehåller: Het Chili, Buffalowings, Glaserad fläskkarré, Pastasallad, Tzatziki, Sallad samt smör & bröd.

Vi vill göra er uppmärksamma på att det är bara om man köper buffé som man är garanterad sittplats!

Eventuella önskemål om att sitta tillsammans med annat sällskap, vänligen ring receptionen på Tel. 0520-422500.