torsdag 12/11

Folkets Hus Kulturhuset ligger vid gågatan i centrum.
Nära till hotell, parkering, järnvägsstation, flygplats, affärer och annan service. Men också nära Göta älv och gröna strövområden.

Hitta Hit

fredag 27/9

”Niklas från Göteborg” – Hisingens roligaste! Efter publikrusningen på Lisebergsteatern under våren med 34 (!) utsålda föreställningar så känns det oerhört kul att kranskommunerna och Stockholm får ta del av ”Niklas från Göteborg”

söndag 29/9

”Musikalen runt på 80 min” är en fartfylld historia som tar sig an musikalen som fenomen. Hur gick det egentligen till när den töntstämplade ankungen Musikal blommade ut och blev en svan ingen kulturelit längre kan värja sig mot?

fredag 4/10

Oscar är 10 år och ska snart dö. Alla vet, men ingen vill prata om det – bara den rosa tanten. Med henne kan han tala om sjukdomen, om att dö innan livet ens börjat och om att få uppleva den första kittlande kärleken.

lördag 5/10

1992 turnerade Harpo och Ted Gärdestad runt om i Sverige. Bägge artisterna kompades av bandet Rock ´n Roll Machine. Rock ´n Roll Machine – En Hyllning till Ted Gärdestad – 111 föreställningar – 35 000 sålda biljetter!

torsdag 10/10

Förbered dig på fest!
”It’s My Party” är showen där Magnus Carlsson bjuder in till att fira att han 2024 fyller 50 år och med detta hela 30 år som artist!

lördag 19/10

Den 20 december 2023 hade Club Zebra – En hyllning till Ulf Lundell premiär på Stora teatern i Göteborg vilket lockade nästan 600 besökare.

lördag 26/10

Efter succéshowen i vår, återvänder nu ”Från Elvis Presley till Jerry Williams”! Där det bjuds på massa odödliga hits från rock’n’ rollens låtskatt.

söndag 27/10

Silea och föreställningen Carousel.
Silea tog examen vid Statens balett- och cirkusskola i Berlin och är en lindansare och luftakrobat av absolut världsklass.

fredag 1/11

Trollhättans Riksteaterförening i samarbete med Finskt Förvaltningsområde presenterar ”Siri på spänd lina”.

fredag 15/11

Creedence Tribute firar 10-år och förlänger succéshowen – “The Best Of Creedence & John Fogerty Tour” .

onsdag 27/11

Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn och Brian Marston gör gemensam sak, ett unikt samarbete där dom lirar de gamla hitlåtarna från tiden när dom var med i de populäraste popbanden under 60-talet!

torsdag 5/12

Vad pågår egentligen ute i garderoben under en pågående föreställning? En alldeles egen föreställning! Där står nämligen en pratsjuk garderobiär som fördriver tiden genom att sy i lösa knappar i inlämnade jackor och svara i kvarglömda mobiltelefoner.

torsdag 12/12

Klart det ska bli Jul! En magisk kväll med Arvingarna! Med musikalisk mångfald och sprakande energi möter du Arvingarna på deras allra första egna Julturné, ”Klart det ska bil Jul”!

torsdag 20/2

Johan Frendberg har i snart 30 år underhållit oss på musik- och teaterscener runt om i Sverige. Hans musikaliska förebild har alltid varit Trollhättans stolthet Peter LeMarc.

fredag 21/2

Johan Frendberg har i snart 30 år underhållit oss på musik- och teaterscener runt om i Sverige. Hans musikaliska förebild har alltid varit Trollhättans stolthet Peter LeMarc.