torsdag 15/9

Cornelis Vreeswijk 1937–1987
Hyllad och älskad trubadur, visdiktare och estradör, men som hela livet drömde om och strävade efter att bli författare.
Han hade en enastående talang för att berätta saker, uppfinna skämt och att hitta på händelser och lokaliteter som så småningom kom att bilda hela den värld man kan kalla ”Det Vreeswijkska Riket”.

Äventyret Cornelis - Från Ballad på en soptipp till Blues för Fatumeh

torsdag 29/9

Al Pitcher fann sin plats i Sverige. Engelsmannen vars signaturhumor får oss att med stor värme skratta åt det vi kallar svenskt kallar Sverige för ”My Happy Place”.

torsdag 6/10

Queer Cirkuspunk. När världsstjärnorna från australiensiska kompaniet Briefs Factory kommer till Sverige gör de det med ett BANG!

onsdag 12/10

Visst kan vi alla känna igen oss i en längtan efter något annat, en längtan efter att hitta hem? “Finska för invandrare” är en komedi med farsartade missförstånd och finskt allvar. Samtidigt är det ett rörande och kärleksfullt porträtt av två personer som vill hitta sig själva.

fredag 14/10

I en solo-show som får dig att skratta tills du gråter, ingjuter Jonas Gardell glädje, hopp och livsmod.

fredag 11/11

Haaksfredag Live! Äntligen får vi presentera Sveriges främsta underhållningsband live! Haaks har under pandemin vuxit till Sveriges, ja hela Nordens, största livestream.

lördag 12/11

Nu blire åka av! – Work In Progress Stand Up Tour.
Varmt välkomna till en fullspäckad humorshow med en av landets roligaste komiker, känd från omåttligt populära tv-program som Parlamentet och Playa del sol.

onsdag 16/11

Trollhättans ”store” revyestradör, Långe-Claes, är nu åter tillbaka med sin succéartade ensamföreställning ”Mina Dubbla Roller”.

lördag 19/11

Efter ytterligare fullsatt hus kommer en extraföreställning i oktober. Värmländsk Voodoo är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer.

tisdag 22/11

En vacker och vemodig komedi i regi av Sissela Kyle. Vad hände med Olga, Masja och Irina? Besannades deras drömmar om kärlek, frihet och ett bättre liv? Här får vi möta Anton Tjechovs Tre systrar igen, en hel del år äldre, i en nyskriven och fristående pjäs av Sofia Fredén.

torsdag 8/12

I lador och hus, i sitt ambulerande landskap av glitter och näver, kommer denna dynamiska duo spela i December 2022. En alternativ julshow med humor, vemod och sväng där två av landets finaste solister äntligen möts igen, på scen inför publik.

fredag 9/12

Någon svingar sig i en gigantisk kristallkrona, rosenblad virvlar från taket och en clown framför musikstycken av Vivaldi, Strauss och Bach. Les Rois Vagabonds bjuder in till en avväpnande och ljuvligt poetisk föreställning som förnyar din bild av vad cirkus kan vara.