torsdag 12/11

Folkets Hus Kulturhuset ligger vid gågatan i centrum. Nära till hotell, parkering, järnvägsstation, flygplats, affärer och annan service. Men också nära Göta älv och gröna strövområden.

Hitta Hit

fredag 22/9

Nöjeskarameller är buskisshowen som fick folkets jubel och skratten formligen haglade när de snirklade sig runt på sin turné genom Sverige. 2023 är gänget tillbaka igen.

fredag 6/10

Från debuten som brådmoget underbarn i mitten av 70-talet via det enorma genombrottet med Gentlemen på 80-talet till dagens status som en av våra mest älskade berättare har Klas Östergren en särställning bland svenska författare.

fredag 13/10

Haaksfredag Live! Äntligen får vi presentera Sveriges främsta underhållningsband live! Haaks har under pandemin vuxit till Sveriges, ja hela Nordens, största livestream.

onsdag 8/11

Efter över 100 föreställningar med Gubbvarning live och succé över hela landet så är han nu tillbaka! Lennie Norman är nu aktuell med en helt ny humor föreställning där han fortsätter att skärskåda tiden vi lever i och tar tempen på samtiden.

fredag 10/11

Pianisten och entertainern David Carbe kommer till Trollhättan med sin succéföreställning ”Carbe med gäster”!

onsdag 15/11

En av de absolut populäraste hyllningskonserterna i världen ”The Simon & Garfunkel Story” kommer åter till Sverige hösten 2023 efter ett stort publiktryck med 10 i stort sett utsålda konserter 2021 och 2022.

torsdag 16/11

Humorgeniet Måns Möller ger sig ut på vägarna! Måns Möller tar åter plats på standupscenen. Under ett antal kvällar runtom i vårt avlånga land bjuder han på storartad skrattfest.

fredag 1/12

Vilhelm Mobergs härliga folklustspel “Marknadsafton”.
Hemmansägaren Magni, tänker gifta sig med Teresia i Hultet. Teresia har redan samtyckt och fingerringar ska köpas på marknaden. När detta kommer till Magnis piga, Lovisas kännedom, som fått löfte om att åka med till marknaden, händer det grejer.

lördag 2/12

I dagens Sverige fokuseras det mesta på det egna jaget. Det viktiga är att jag har det bra och får utvecklas som jag vill. Skall man verkligen lyssna på samvetet eller bara köra på?

fredag 8/12

Äntligen har vi nöjet att stolt presentera Sveriges största och enda tribute till Ulf Lundell. Det utlovas en spektakulär och fartfylld show med alla låtarna du vill höra.

lördag 16/12

Succéerna med Babblarnas musikaler och närmare 850 spelade föreställningar fortsätter nu med en ännu en svängig föreställning för småttingar “Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel”.