torsdag 12/11

Folkets Hus Kulturhuset ligger vid gågatan i centrum. Nära till hotell, parkering, järnvägsstation, flygplats, affärer och annan service. Men också nära Göta älv och gröna strövområden.

Hitta Hit

torsdag 6/10

Queer Cirkuspunk. När världsstjärnorna från australiensiska kompaniet Briefs Factory kommer till Sverige gör de det med ett BANG!

onsdag 12/10

Visst kan vi alla känna igen oss i en längtan efter något annat, en längtan efter att hitta hem? “Finska för invandrare” är en komedi med farsartade missförstånd och finskt allvar. Samtidigt är det ett rörande och kärleksfullt porträtt av två personer som vill hitta sig själva.

fredag 14/10

I en solo-show som får dig att skratta tills du gråter, ingjuter Jonas Gardell glädje, hopp och livsmod.

onsdag 26/10

Trollhättans Konsertförening fyller 50 år. Det firar vi med en extra festlig kväll och Jubileumskonsert på Hebeteatern.

söndag 6/11

Knutar och Spökeri med Alfons Åberg. En dramatisering som bygger på fyra av Gunilla Bergströms böcker om Alfons Åberg.

fredag 11/11

Haaksfredag Live! Äntligen får vi presentera Sveriges främsta underhållningsband live! Haaks har under pandemin vuxit till Sveriges, ja hela Nordens, största livestream.

lördag 12/11

Nu blire åka av! – Work In Progress Stand Up Tour.
Varmt välkomna till en fullspäckad humorshow med en av landets roligaste komiker, känd från omåttligt populära tv-program som Parlamentet och Playa del sol.

onsdag 16/11

Trollhättans ”store” revyestradör, Långe-Claes, är nu åter tillbaka med sin succéartade ensamföreställning ”Mina Dubbla Roller”.

tisdag 22/11

En vacker och vemodig komedi i regi av Sissela Kyle. Vad hände med Olga, Masja och Irina? Besannades deras drömmar om kärlek, frihet och ett bättre liv? Här får vi möta Anton Tjechovs Tre systrar igen, en hel del år äldre, i en nyskriven och fristående pjäs av Sofia Fredén.

torsdag 8/12

I lador och hus, i sitt ambulerande landskap av glitter och näver, kommer denna dynamiska duo spela i December 2022. En alternativ julshow med humor, vemod och sväng där två av landets finaste solister äntligen möts igen, på scen inför publik.

fredag 9/12

Någon svingar sig i en gigantisk kristallkrona, rosenblad virvlar från taket och en clown framför musikstycken av Vivaldi, Strauss och Bach. Les Rois Vagabonds bjuder in till en avväpnande och ljuvligt poetisk föreställning som förnyar din bild av vad cirkus kan vara.