Konsert

Aunt Nancy

13 oktober, KL 20:00, Entré: 220 KR
Aunt Nancy från Göteborg spelar blues på sitt eget vis med orgeln i centrum. Sedan bandet bildades 2012 har de släppt två studioalbum och har turnerat i både Sverige och Danmark.

”Sa vi att vi gillar att spela blues?” Efter att ha spelat i flera olika konstellationer bestämde sig gitarristen Thomas Rundström och organisten John Lönnmyr för att äntligen spela blues tillsammans. Valet av trummis var givet, Johan Jansson var lättövertalad och Aunt Nancy bildades. Även om idén från början var att jamma blues började de ganska snart skriva egna låtar och 2014 kom det första självbetitlade albumet. Med en dos rock och americana, en nypa jazz och en hel del spelglädje, håller de blueskitteln kokande!

Medverkande
Thomas Rundström – sång & gitarr
Thomas är en rutinerad och mångsidig gitarrist, som efter att ha prövat sina vingar i både Minneapolis och Los Angeles är tillbaka i hemstaden Trollhättan där han frilansar som gitarrist/sångare. Vid sidan av Aunt Nancy spelar Thomas även med bluesveteranerna Archie.

John Lönnmyr – orgel & sång
John är uppvuxen i Falköping, bor i Göteborg sedan 1998 och frilansar som pianist/keyboardist i pop- jazz- samt teatersammanhang. Han är också en flitigt anlitad arrangör.

Johan Jansson – trummor och sång
Johan kommer ursprungligen från Mellerud och är nu verksam och bosatt i Göteborg. Han spelar bland annat med reggaebandet Kultiration och jazzgruppen Kakafoni.

Arrangör
Trollhättans Jazzförening

Tider
Garderob/Bistro 18:00
Showtime 20:00
Sluttid 22:00 (Cirka)

Åldersgräns
Från 13 år i målsmans sällskap

Tillgänglighetsanpassade platser
Dessa platser beställer du via Folkets Hus Kulturhusets reception på tel. 0520-422500

Rabatter
Till detta evenemang säljs rabatterade biljetter. De kan endast köpas i vår reception och gäller för dig som är:

  • Medlem i personalföreningen Rabatten Trollhättans Stad 170 kr.
  • Medlem i landstingets personalklubb Nordvästra Götaland 170 kr.
  • Högskolan västs personalklubb 170 kr.
  • Medlem i Jazzföreningen 180 kr.