Musikal

Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel Kl. 16.00

16 december, KL 16:00, Entré: 275 KR
Succéerna med Babblarnas musikaler och närmare 850 spelade föreställningar fortsätter nu med en ännu en svängig föreställning för småttingar “Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel”.

En färgglad, bubblig, interaktiv och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Grattis-låt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Arrangör
Mys Artisteri AB

Längd
Cirka 45 minuter (ej paus)

Tider
Dörrar öppnas 15:00
Showtime 16:00
Ej paus!
Sluttid 16:45 (cirka)

Priser
0-16 år 255:-
Vuxen 275:-

Rekommenderad ålder & info
Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!)
Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still. Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet och oavsett ålder. De finns ej möjlighet till återköp.

Tillgänglighetsanpassade platser
Dessa platser beställs via Folkets Hus Kulturhusets biljettkassa på tel. 0520-422500.

Balkongnyheter
Under sommaren 2022 renoverade vi våra balkonger.
Nu har de bättre sikt, skönare stolar och skapar en överlag behagligare upplevelse.