Konsert

Bo Kaspers Orkester

17 februari, KL 20:00, Entré: 735 KR
Nordens Största Liveband, Bo Kaspers Orkester, åker ut på en omfattande turné våren 2024 - Ett Måste för Musikälskare!

Under våren 2024 tar det nordiska musikfenomenet, Bo Kaspers Orkester, med sig det helt nya formatet ”Bo Kaspers Orkester – In Concert” och åker ut på en omfattande turné genom hela Sverige. Detta är föreställningen som hyllar och sammanfattar mer än 30 år av musikalisk excellens och framgång. I oktober 2023 och i upptakt till kommande turnén, släpper Bo Kaspers Orkester det efterlängtade fjortonde albumet ”Landet vi ärvde”.

Bo Kaspers Orkester, som grundades på 1990-talet, har konstant omdefinierat sin musik och levererat överraskningar i varje ton. Det är svårt att hitta ett svenskt band som har krossat genregränser med lika mycket bravur och mångsidighet. De behärskar konsten att förena det lätta med det djupa, det poetiska med det raka. Genom åren har de smidigt rört sig mellan jazz, funk, pop, visa och soul, och de har charmat inte bara svenska scener utan även erövrat Norge, Danmark och Finland med slutsålda konsertlokaler och storslagen allsång.

Med över en miljon sålda album och fem nummer ett-placeringar på den svenska albumlistan har Bo Kaspers Orkester bevisat sin exceptionella begåvning gång på gång. Hösten 2017 bjöd de in till sin första helkvällsshow, ”Allt ljus på oss,” på Rondo i Göteborg, och denna banbrytande idé fortsatte till Cirkus i Stockholm. Under 2022 briljerade de i Sveriges Televisions ”På spåret”, följt av en julskiva som fick kritikerna att jubla och en slutsåld julturné med en 16-mannaband.

Strax innan konsertens premiär på Rival I oktober 2023 släppte Bo Kaspers Orkester det efterlängtade fjortonde albumet ”Landet vi ärvde”

Nu tar de ännu ett steg framåt och i Bo Kaspers In Concert höjs ribban ytterligare med en unik atmosfär som ger klassiker, tolkningar och nykomponerat nytt liv. Allt detta levereras av ett band som inte sällan benämns som ”Sveriges bästa liveband” och som Jan Gradvall i Dagens Industri beskrev som ”soul i världsklass.”

Bo Kaspers Orkester In Concert spelar hela hösten på Hotel Rival och den stora vårturnén startar 25 januari 2024 på Lorensbergsteatern i Göteborg.

Det är en kväll av små och stora under som du helt enkelt inte får missa. Boka din biljett nu och låt dig förtrollas av Bo Kaspers Orkester i sitt mest episka format någonsin!


Nyhet
Köp gärna till vår populära grillbuffé. 299 kr
Buffén kan endast förbokas och säljs fram till 15 februari kl. 12:00.
Buffén serveras kl. 17:30 – 19:30.

Meny

 • Helstekt pepparstekt ryggbiff
 • Rosastekt kalv tri-tip
 • Brynt Mowitzkyckling
 • Anammabiffar (veg)
 • Chiligryta med quorn, rotfrukter, chili och rosmarin (veg)
 • Potatisgratäng
 • Ugnstekt potatis
 • Bearnaisesås
 • Vitlöksås

Läcker salladsbuffé
Quinoasallad, olivsallad, tomat och löksallad samt blandad grönsallad.


Arrangör
Folkets Hus Kulturhuset

Tider
Garderob/insläpp för matgäster: 17:30
Garderob/insläpp för övriga: 18:30
Showtime: 20:00
Sluttid: Ca. 22:00

Åldersgräns
18 år. 13 år i målsmans sällskap (legitimation kan krävas).

Tillgänglighetsanpassade platser
Dessa platser beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på tel. 0520-422500.

Rabatter
Till detta evenemang säljs rabatterade biljetter. De kan endast köpas i vår reception och gäller för dig som är:

 • Medlem i personalföreningen Rabatten Trollhättans Stad: 635 kr (Kan även köpas via länk på Personalföreningens Rabattens hemsida).
 • Medlem i Landstingets personalklubb Nordvästra Götaland: 685 kr
 • Medlem i Personalklubben Högskolan Väst: 685 kr