Talkshow

Brutalt lokalt med Therese McDonald

11 oktober, KL 20:00, Entré: 195 KR
Välkommen till Therese McDonalds nya talkshow - Brutalt Lokalt – Satir – Nyheter - Knivskarpt.

En talkshow där ingenting lämnas åt slumpen och där allt tas på allvar, eller åtminstone med en stor dos humor och sarkasm. Med en unik förmåga att blanda lokala nyheter med skarp satir och en ofiltrerad åsikt, är Therese redo att leverera en show som garanterat får dig att tänka till och skratta högt. Varje talkshow av Brutalt Lokalt kommer att innehålla en mix av aktuella nyheter och händelser, allt från kommunala projekt till lokala kändisar och högaktuella ämnen i hela landet.

Som åsiktsmaskin är Therese en mästare på att granska och avslöja, och hennes humoristiska och bitande sätt att berätta gör att du garanterat kommer vilja veta mer… Så ta med dig dina vänner, kollegor och familj och följ med på en underhållande och vass resa genom det lokala nyhetslandskapet. Oavsett om du är nyfiken på vad som händer i din egen stad eller om du bara vill ha ett gott skratt, så är Brutalt Lokalt showen för dig. Vi kan knappt vänta med att se vad Therese har i beredskap för oss! Nytt material utlovas i varje Talkshow såklart!

Så tveka inte – köp dina biljetter nu och gör dig redo för en kväll fylld av skratt och kanske till och med några aha-upplevelser. Ta med dina vänner på en fantastisk happening mitt-i-veckan. Förboka och njut av bubbel & snittar, allt serverat i vår nya event lokal Fenix, med skön utsikt mot Trollhättans gågata.

Arrangör
Folkets Hus Kulturhuset

Föreställningar
11/10, 15/11 och 13/12

Längd
Cirka 2 timmar.

Tider
Insläpp/Garderob: 18:00
Showtime: 20:00
Paus!
Sluttid 22:00 (cirka)

Åldersgräns
Ingen åldersgräns.

Tillgänglighetsanpassade platser
Dessa platser beställs via Folkets Hus Kulturhusets biljettkassa på tel. 0520-422500.

Hörslinga
Finns

Garderob
På detta evenemang tillkommer en obligatorisk garderobsavgift.

Bubbel och Mingel
Vi välkomnar alla gäster till vår nya lokal Fenix där vi erbjuder en ny bubbel- och mingelmeny där man avnjuter lättare mat och dryck vid ståbord i en klassisk mingelmiljö. Den förbeställda mingelmaten och tillhörande dryck hämtas ut i baren

Förbeställ gärna något ur vår nya goda bubbel- och mingelmeny och avnjut innan föreställningen eller i pausen. Maten kan förbeställas senast kl. 12:15 dagen innan föreställningen (eller senast fredag kl. 12:15 om föreställningen är på en helg). Förbeställningsmenyn med mat & dryck hittar ni under fliken köp biljett.​

Rabatter
Till detta evenemang säljs rabatterade biljetter. De kan endast köpas i vår reception och gäller för dig som är:

  • Medlem i personalföreningen Rabatten Trollhättans Stad 95 kr.
  • Medlem i Landstingets personalklubb Nordvästra Götaland 145 kr.
  • Medlem i Personalklubben Högskolan Väst 145 kr.