Konsert

Carola med Sweden Symphony Orchestra

21 oktober, KL 19:00, Entré: 695 KR
Fyra decennier har gått sedan det monumentala genombrottet med ”Främling" då Carola Häggkvist vann med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag.

Efter miljontals sålda album och en aktiv musikkarriär tar Carola sina 4 största musikaliska uttryck till en helt ny nivå då hon kommer att ge varje genre det utrymme musiken och publiken förtjänar på de konsertplatser som musiken är ämnade för.

Popturnén inleddes med ett firande i ett slutsålt Avicii Arena och därefter är hon nu aktuell med stor sommarturné, rocken går självklart av stapeln på rockklubbar, musikal på konserthus och gospeln i kyrkan.

Folkets Hus Kulturhuset är stolta och glada över att hälsa Carola välkommen till Trollhättan.

Tillsammans med Sweden Symphony Orchestra, under ledning av Ulf Wadenbrandt, kommer publiken få njuta av en unik konsert, med en repertoar hämtad från flertalet av de olika musikaliska genrer som passerat under Carolas långa och fantastiska karriär. Utöver Carola och hennes otroliga röst kommer Sweden Symphony Orchestra bjuda på instrumentala stycken, där orkesterns egna solister tar steget fram och förgyller kvällen ytterligare.

För Sweden Symphony Orchestra är det första gången som man spelar tillsammans med Carola, och det är något som dirigenten och upphovsmannen till orkestern, Ulf Wadenbrandt, ser fram emot alldeles särskilt. – Att få göra en konsert tillsammans med Carola, och dessutom på hemmaplan, är fantastiskt kul! Det blir en magisk afton! Välkomna!

OBS!
Evenemanget är på Nova Arena

Arrangör
Folkets Hus Kulturhuset

Längd
Cirka 2 timmar & 30 minuter

Tider
Insläpp/Garderob: 17:00
Showtime: 19:00
Paus
Sluttid 21:30 (cirka)

Åldersgräns
Från 13 år.

VIP-paket från NOVA
NOVA har tagit fram ett erbjudande för dig som vill sätta en extra guldkant på kvällen. Vi släpper 400 st VIP-förköpspaket där vi på NOVA har skräddarsytt ett erbjudande för att göra din kväll till den bästa! Vi öppnar upp VIP-ingången till Lilla NOVA från kl. 17.00 där det kommer vara mingel och underhållning inför den stora showen.

Under kvällens gång kommer du att kunna återvända till VIP-loungen för påfyllning och mingel, där vi erbjuder det lilla extra. *(OBS. Detta är en biljett som du köper separat utöver konsertbiljetten) * VIP-paket: 295 kr inkl. moms och där ingår:

  • Bemannad garderob och VIP-ingång i Lilla NOVA.
  • 2 dryckeskuponger som gäller för vin, öl, cider och alkoholfritt alternativ.
  • NOVA´s tapastallrik med tre olika smårätter.
  • Tillgång till kaffe/the i VIP-loungen.

Boka VIP–paket, maila: info@novamatochmoten.se
Betalning sker via swish och därefter bekräftar vi bokningen via epost.

Swish nummer: 123 681 97 91

I mejlet ange följande:

  • Namn
  • Telefon
  • Antal personer
  • Allergier

(OBS. Detta är en biljett som du köper separat utöver konsertbiljetten)

Se erbjudandet här: www.novamatochmoten.se

Tillgänglighetsanpassade platser
Dessa platser beställs via Folkets Hus Kulturhusets biljettkassa på tel. 0520-422500.

Garderob
På detta evenemang ingår fri garderob.