Show

“Det blir nog trevligt …” En show med Morgan Larsson och David Urwitz

28 oktober, KL 20:30, Entré: 435 KR
En show med Morgan Larsson och David Urwitz. Livemusik, dråpliga anekdoter, skruvad quiz och en och annan överraskning! Som direktsänd radio när den är som bäst! (fast utan radio).

Morgan Larsson
Morgan Larsson inledde sin karriär i klassiska Christer i P3 för snart 20 år sedan, och har sedan dess hörts i program som Christer och Morgan rapporterar, Kvällspasset i P4, samt hans eget SöndagsMorgan i P4 (nu inne på 8:e året med miljonpublik varje söndag).

Som romanförfattare debuterade Morgan 2010 med Radhusdisco, en bok om att växa upp på 1980-talet. Den följdes upp av Det opålitliga hjärtat, Kistbyggarna och nu senast Död, rik och berömd, som kom i våras. Morgans böcker har översatts till flera språk och romanen Kistbyggarna har bland annat toppat försäljningslistorna på Island.

David Urwitz
I snart 20 år har David Urwitz gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge runt. I Norge har han bland annat haft en dunderhit med låten Hos mig. I Sverige har David samarbetat och turnerat med till exempel Peter LeMarc, Caroline af Ugglas och Eldkvarn. Och i höstas kom det åttonde albumet: Som om inget hade hänt.

Sedan ett antal år hörs David som regelbunden sidekick till Morgan Larsson i SöndagsMorgan i P4, och som kuriosa kan nämnas att David Urwitz tycks ha rekordet med flest låtar någonsin som utmanat på Svensktoppen, utan att ta sig in på själva listan. 15 bubblare har det blivit så här långt.

Arrangör
Folkets Hus Trollhättan

Längd
Cirka 2 timmar, inklusive paus

Tider
19:00 Garderob/insläpp
20:30 Showtime
Paus
22:30 Sluttid (Cirka)

Åldersgräns
13 årsgräns

Tillgänglighetsanpassade platser
Dessa platser beställs via Folkets Hus Kulturhusets biljettkassa på tel. 0520-422500.

Hörslinga
För dig som behöver hörslinga rekommenderar vi platser på parkett. Hörslinga fungerar mindre bra på balkong.

Garderob
På detta evenemang tillkommer en obligatorisk garderobsavgift.

Mat och dryck
Vår bistro öppnar 90 minuter innan föreställningsstart och här kan du njuta av god mat och dryck.
Förbeställ gärna något ur vår goda bistromeny och avnjut innan föreställningen. Maten kan förbeställas senast kl. 12:15 dagen innan föreställningen (eller senast fredag kl. 12:15 om föreställningen är på en helg). Förbeställningsmenyn med mat & dryck hittar ni under fliken köp biljett.

Rabatter
Till detta evenemang säljs rabatterade biljetter. De kan endast köpas i vår reception och gäller för dig som är:

  • Medlem i personalföreningen Rabatten Trollhättans Stad 335 kr.
  • Medlem i Landstingets personalklubb Nordvästra Götaland 385 kr.
  • Medlem i Personalklubben Högskolan Väst 385 kr.