Konsert

Miss Li

7 oktober, KL 21:00, Entré: 380 KR
Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister.

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.

Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge.

Tider
Insläpp: 19.00
Support: 20.00
Miss Li på scen: 21.00
Ca sluttid: 22.30

Biljettinformation
Endast ståplats. Vid behov av tillgänglighetsanpassad plats är ni välkomna att kontakta Folkets Hus Kulturhusets reception Tel. 0520 – 422500.

Åldersgräns
18 år eller 13 år i målsmans sällskap.

Konserterna presenteras av All Things Live.