Konsert

Return of the Cheap Shots – Millencolin, No Fun At At All & Satanic Surfers

20 april, KL 20:00, Entré: 535 KR
Sveriges tre största skatepunkikoner Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers slår sig samman för gemensam turné 2024!

I vår skickas ett episkt kapitel inom svensk musikhistoria ut på vägarna – detta när skatepunklegendarerna Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers slår sig samman för turnén Return of the Cheap Shots.

Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers var alla ledande inom vad som under mitten av nittiotalet fullkomligen exploderade för att bli den världskända och respekterade svenska skatepunkscenen.

Med album som klättrade på listorna, utsålda turnéer och odödliga hitlåtar som Penguins & Polarbears, Master Celebrator och Hero of our time var dessa band med och tog skatepunken i Sverige från total undergroundnivå till att bli ett av landets absolut största musikaliska angelägenheter. Deras musik har lämnat ett oförglömligt avtryck på punkscenen och de fortsätter än idag att influera och inspirera en bred skara lyssnare.

För bandens trogna följarskara blir vårens turné en resa tillbaka i tiden och för nya fans erbjuds en chans att uppleva en bit av svensk punkhistoria på bästa möjliga sätt.


”Rätt otroligt att alla tre band som var de största i genren under nittiotalet och även på samma skivbolag, fortfarande turnerar världen över och släpper skivor. Vi spelade tillsammans alla tre för första gången i somras i Uppsala och det blev så sjukt bra stämning att vi bestämde att detta måste vi göra fler gånger.”
Millencolin


”En obeskrivlig ynnest att få turnera med dessa svenska skejtpunkband, av sådan magnitud, i gamle Sverige, igen!!!”
No Fun At All


”Vi ser mycket fram emot att spela i nästan hela Sverige – något vi sällan gör – med våra vänner i Millencolin och NFAA. I vår blir det 90’s Bonanza igen. Släng på din för stora Alien Workshop tisha och dina blå/beiga Airwalks så kör vi! Vi är så jävla peppade!”
SatanicSurfers


Arrangör
Folkets Hus Kulturhuset

Tider
Garderob/bistro: 19:00
Första bandet: 20:00
Andra bandet: 21:15
Huvudakt: 22:30
Sluttid: ca 00:30

Åldersgräns
18 år.

Garderob
På detta evenemang tillkommer en obligatorisk garderobsavgift.

Ingång
Via Olof Palmes Gata 14.

Tillgänglighetsanpassade platser
Dessa platser beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på tel. 0520-422500.

Rabatter
Till detta evenemang säljs rabatterade biljetter. De kan endast köpas i vår reception och gäller för dig som är:

  • Medlem i personalföreningen Rabatten Trollhättans Stad 435 kr.
  • Medlem i Landstingets personalklubb Nordvästra Götaland 485 kr.
  • Medlem i Personalklubben Högskolan Väst 485 kr.