Konsert

Sabaton

6 februari, KL 20:00, Entré: 595 KR
Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2022! I januari och februari beger sig Sabaton ut en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder.

Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd. /Pär Sundström – Sabaton”


Early Entry 695 Kr + 50 Kr i serviceavgift = 745 Kr
I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter.
En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför.

OBS!
Information om entré, insläppstid mm, kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.


Vaccinationsbevis/Covidbevis
Vid det här evenemanget krävs det att du uppvisar ett giltigt vaccinationsbevis/covidbevis ihop med en giltig legitimation.

Tänk på att ha ovanstående framme vid insläpp så går hanteringen snabbare. Kom i god tid.

Åldersgräns: 18 år eller 13 år i målsmans sällskap.

Support HULKOFF


Tillgänglighetsanpassad plats
Har du köpt din biljett via tickster.com och är i behov av tillgänglighetsanpassad plats, maila till: info@trollhattan.fh.se så reserverar vi en sådan plats åt dig. Köper du din biljett via vår reception kan du meddela det direkt vid köpet.