Konsert

Smith & Thell – Nytt datum

10 februari, KL 19:00, Entré: 370 KR
Smith & Thell har erövrat svenskarnas hjärtan och nått toppen av listorna med ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls”. 2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA.

Konserten med Smith & Thell som var planerad till 23/9 på Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan flyttas till 10 februari 2021. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet!

Efter riskbedömning utifrån Folkhälsomyndighetens nya verktyg har Trollhättans Stad tillsammans med bokningsbolag och Folkets Hus Kulturhuset beslutat att flytta konserten med Smith & Thell.

Nytt datum: 10 februari 2021 kl. 19.00, Hebeteatern Folkets Hus Kulturhuset.

Köpt biljett gäller för det nya konsertdatumet. Har du frågor om din biljett kontakta Folkets Hus Kulturhusets reception.


I november 2019 sålde Smith & Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Succétåget rullar vidare och våren 2020 släpper de ny musik och åker tillsammans med sitt band ut på konserthusturné i mars!

Mitt i publikhavet på Helsingborgsklubben Tivoli står en rufsig tonåring med trumstockarna i bakfickan. På scenen sjunger Maria Jane Smith så att hjärtat går sönder inuti och Victor Thell känner det i hela kroppen: Han måste få träffa tjejen med gluggen mellan framtänderna.

”Hej. Jag är trummis. Vill du starta ett band? ”. Så står det i Myspace-meddelandet som Victor skickade 2010 till Maria. Tio år senare spelar duon Smith & Thell för utsålda hus i Stockholm, San Fransisco och New York.

Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1-låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste årens största svenska låtar. I mars 2020 rullar duon tillsammans med sitt band ut på de svenska vägarna. I väskan har de packat ett gäng nya låtar och längtar nyfiket efter att möta publiken.

Konsertens längd: Cirka 90 minuter. Ej paus!

Tillgänglighetsanpassade platser: Dessa beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på Tel. 0520 – 422500.


Förbeställ gärna något ur vår goda barmeny och avnjut innan föreställningen. Maten beställs i vår reception senast kl. 12:00 på föreställningsdagen: Räksmörgås: 129 kr Tapastallrik (finns även som vegetariskt alternativ): 99 kr Osttallrik med druvor och kex: 99 kr

Kvällens erbjudande: Räksmörgås med 1 glas vin/1 San Miguel 40 cl: 184 kr.