Föredrag

Stark genom klimakteriet – Monika Björn

16 januari, KL 18:00, Entré: 120 KR
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

“Stark genom klimakteriet” är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Monika Björn
Monika har mer än 25 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler både på hemmaplan och internationellt. Hon har i många års tid presenterat regelbundet på några av världens största träningsevent.

Idag verkar hon som konceptutvecklare (hon är en av upphovskvinnorna till den kända hot yoga formen Hot MOJO® och klassen ”Yoga for Athletes”), personlig tränare, yogalärare och författare. Till vardags finns hon på Linnégatan Fem, en exklusiv PT-studio i centrala Göteborg som hon även är delägare i, där hon tränar allt från motionärer till elitidrottare i yoga och funktionell träning.

Monika utbildar och vidareutbildar yogalärare inom sin egen yogaskola Yoga247. I januari 2017 släppte Monika sin första bok: ”Yoga för dig som tränar” och hösten 2018 släpptes Monikas andra bok ”Stark genom klimakteriet – fysiskt, psykiskt och mentalt” (Norstedts). Mer än 2000 kvinnor har redan tagit del av föreläsningen ”Stark genom klimakteriet”.

Föreställningens längd: Cirka 1 timma 45 minuter. Ingen paus!

Tillgänglighetsanpassade platser: Dessa beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på Tel. 0520 – 422500.


Barmeny
Förbeställ gärna något ur vår goda barmeny och avnjut innan föreställningen. Maten beställs i vår reception senast kl. 12.00 på föreställningsdagen.

Räksmörgås 129 kr
Tapastallrik (finns även som vegetariskt alternativ): 99 kr
Osttallrik med druvor och kex: 99 kr

Kvällens erbjudande: Räksmörgås med 1 glas vin/1 San Miguel 40 cl: 184 kr.