lördag 8/10

En historia om moral, feghet och människors val. Om kvinnlig styrka och mod. Om kampen mot rasism, diskrimineringar och kränkningar.

torsdag 13/10

Aunt Nancy från Göteborg spelar blues på sitt eget vis med orgeln i centrum. Sedan bandet bildades 2012 har de släppt två studioalbum och har turnerat i både Sverige och Danmark.

torsdag 3/11

Musik & anekdoter från en livsresa världen över. Sveriges meste och bäste multimusikant Ale Möller, bygger ett eget musiklandskap grundat på musiktraditioner från många håll.

fredag 4/11

Dags för Rockabilly Mayhem att göra comeback efter några års frånvaro, då det verkar finnas ett uppdämt behov.

torsdag 17/11

Vi är Petch Maruli! Ett Trollhättebaserat bluesband som blandar allt det bästa och våra favoriter inom genren Blues, Soul, Rhythm n’ Blues, Rock n’ Roll och en touch av Country.

lördag 19/11

Jamsession, jazzmusikens kärna, är när musiker träffas, spelar och sjunger tillsammans. Denna eftermiddag möts lokala musiker i Kulturbaren för att tillsammans bjuda publiken på en riktig musikfest!

torsdag 24/11

EP och turnéaktuella Harriet Nauer har skrivit ett exklusivt avtal med Playground Music och med liveagenten United Talent Agency.

torsdag 1/12

Ida Sand har gjort sig känd för sina personliga tolkningar av andras musik, inte minst den hyllade Neil Young-tributen ”Young at Heart”.

lördag 3/12

Efter succéer med krogshower, storbandskonserter, där man avverkat allsköns schlagermusik, filmmusik, afterskilåtar mm, valde Jonas & Johan, hösten 2017, att göra en avskalad konsert med enbart Skifslåtar.

lördag 10/12

Amanda Andréas för den jazziga visan in i framtiden. Hon har beskrivits som ”jazzsångpoet” och ”gnistan som tänder framtidens svenska jazz” när hon elegant och nyfiket blandar visans berättande med jazzens frihet.