torsdag 3/12

Har du något att fira? Vi har lång och gedigen erfarenhet av att arrangera festmiddagar med eller utan underhållning, för sällskap upp till 420 personer.

Festmiddag Apollon

lördag 11/2

Hjärtmello är en alternativ mellofest för dig med funktionsvariation.

lördag 11/3

David Nilsson, hyllad för sin känsla och nerv av legender som Meat Loaf och Neil Sedaka, har med sina covers och sitt band The Bon Vivants egna låtar över 12 miljoner visningar och 30 000 prenumeranter på YouTube.

torsdag 16/3

Så Mycket Bättre-aktuella JohnOssi drar ut på stor Sverigeturné. Ett av Sveriges bästa liveband och tillika Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi dra ut på stor Sverigeturné med start på Cirkus i Stockholm den 22 Februari.

fredag 17/3

Inbjudan till årets stora föreningsfest! Självklart ska Er förening vara med och hylla Trollhättans idrottsliv med dess duktiga ledare, idrottare och föreningar.

lördag 18/3

Brittiska popbandet Smokie gillar Sverige, och Sverige gillar Smokie. Efter bejublade turnéer i vårt land de senaste åren har vi nöjet att meddela att favoriterna, som hade sin storhetstid på 1970-talet, besöker Trollhättan!

fredag 14/4

Weeping Willows är ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och omtyckta popband.

torsdag 4/5

En helafton i musikens tecken. Efter 27 innehållsrika och händelserika år på Folkets Hus Kulturhuset går Benny ”Boll” Larsson i pension.